Mielestäni~.

Mielestäni syksy on ihanaa. On ihanaa kun on viileää. On ihanaa kun sataa pieniä tihkusateita. On ihanaa kun on niin punaista. On ihanaa kun koulu alkaa, eikä ole vielä mitään kauheaa edessä. On ihanaa kun saa jo laittaa villasukat jalkaan. On ihanaa kun saa polttaa kynttilöitä, vaikkakin harvemmin siihen lupaa saankaan. Teen sen salaa.
    Mielestäni talvi on ihanaa. On ihanaa kun on lunta, tuota omituista kimaltelevaa vitivalkoista ainetta, jota sataa taivaasta silmiemme iloksi. On ihanaa kun kaikki on satumaisen kaunista. On ihanaa päästä kylmästä sisälle lämpimään juomaan kuumaa kahvia. Tai kaakaota. Tai glögiä. On ihanaa kun tulee joulu. On ihanaa koristella kuusi kauniiksi ja näyttäväksi, ja on ihanaa antaa lahjoja ja saada lahjoja. Antamisen ilo on ihanaa. On ihanaa katsoa Joulupukin Kuumaa Linjaa jouluaattona kahdeksalta. On ihanaa tutkia koristeellista kuusta, ja nähdä itsensä onnellisena kuusen pallosta. On ihanaa kun on joulu.
    Mielestäni kevät on ihanaa. Alkaa lumi sulaa, alkaa tulla vihreää. Alkaa tulla hyvä mieli. Ihanaa kun tulee lämmintä. Ihanaa nähdä ruohoa. Ihanaa kun aurinko paistaa, ihanaa kun koulutyötkin tuntuvat helpommilta. Ihanaa kun hiekat poistetaan kaduilta. Ihanaa kun pääsee pyöräilemään. Ihanaa istua miltei tyhjässä bussissa, jossa valonsäteet lämmittävät kasvoja. On ihanaa kun tulee kevät.
    Mielestäni kesä on ihanaa. On ihanaa, kun ei ole koulua. Hetkellisesti. On ihanaa tavata ystäviä, joita ei ole nähnyt pitkään aikaan. On ihanaa kun on aikaa. Ihanaa istua vain ulkoportailla ja upottaa varpaat kuumaan hiekkaan. On ihanaa istua rannalla ja tarkkailla kauniisti kimaltelevaa vettä. On ihanaa nauraa ystävien kanssa. On ihanaa syödä jäätelöä, joka kuitenkin aina sulaa ja valuu päälle. On ihanaa vain olla. On ihanaa kun on kesä.


z4347147rn8.gif

    On ihanaa olla olemassa. On ihanaa olla tässä. Ihanaa että minulla on teidät. Ihanaa olla täällä, teidän kanssanne, nyt ja aina.
        ~ indier.